Odoo HOSTING pakketten

   Odoo Cloud

   Unmanaged VPS

   10 .00

   per maand
   1. Onbeperkt aantal databases en gebruikers
   2. Zelf modules installeren
   3. Ook geschikt voor Enterprise *
   4. Geen setup kosten
   5. Geen setup kosten

   odoo Cloud Premium

   Managed VPS

   55 .00

   per maand
   • Onbeperkt aantal databases en gebruikers
   • Zelf modules installeren
   • Ook geschikt voor Enterprise *
   • Geen setup kosten
   • 1 Uur systeembeheer per maand

   Hosting door Odoo Experts

   Wij werken al 10 jaar met Odoo en op het gebied van hosting met bedrijfskritische applicaties.

   Backups om het uur

   Er worden om het uur  backups gemaakt naar 2 locaties en deze worden 1 week bewaard.

   Gehost in Nederland

   Wij beschikken over eigen netwerk infrastructuur en servers. Deze staan in een private rack. Het datacenter is EcoRacks te Eindhoven , deze is ISO 27001 & 9001 gecertificeerd is. Er worden alleen A-merken gebruikt zoals HPe servers en Juniper.

   24/7 pro-actieve monitoring

   Wij monitoren 24/7 het netwerk en servers. Voor monitoring maken wij o.a. gebruik van Zabbix, Nagios en LibreNMS.

   De beste service

   Wij zijn bereikbaar via telefoon en e-mail.

   99,9% uptime

   Wij maken gebruik van een redundant netwerk en A+B powerfeed. Server nodes wordt alleen herstart indien dit strikt noodzakelijk is.

   Veelgestelde vragen

   Onze servers staan in het datacenter EcoRacks te Eindhoven (NL), deze is ISO27001 gecertificeerd en maakt gebruik van 100% gecertificeerde groene stroom. De servers en de netwerkapparatuur zijn volledig eigendom en staan in een afgesloten private rack. Enkel medewerkers van Openworx hebben toegang tot deze servers.

   Het opzegtermijn is 1 maand. Opzeggen kan gemakkelijk per e-mail of telefoon.

   Openworx hanteert een betalingstermijn van 14 dagen.

   De Odoo server wordt binnen 1 werkdag opgeleverd. Na oplevering krijgt u de inlog gegevens en factuur toegezonden.

   Naast de standaard Odoo modules zijn er vele modules van derden beschikbaar via de Odoo appstore. Deze kunt u gemakkelijk vanuit Odoo installeren.

   Met onze Odoo Cloud servers kunt u zelf onbeperkt aantal databases en gebruikers aanmaken zolang de capaciteit van de server het toelaat. De capaciteit van de server kan later vergroot worden. Neem hiervoor contact met ons op voor advies en de mogelijkheden.

   Wij kunnen de Odoo database inclusief extra addons voor u overzetten. Voor de mogelijkheden kunt u hierover contact met ons opnemen.

   Odoo Cloud is exclusief support. Dit pakket is geschikt als u zelf uw Odoo omgeving beheert en alleen een Odoo hosting platform nodig heeft. Wilt u ondersteuning voor Odoo, dan geldt het losse uurtarief.

   Standaard krijgt u een eigen <mijnbedrijf>.odoocloud.nl subdomein met SSL. U kunt uw eigen (sub)domein koppelen aan de Odoo server. U dient bij uw provider (waar uw domeinnaam geregistreerd staat) het DNS A record te laten verwijzen naar het IP adres van uw Odoo server. Het is ook mogelijk om een domeinnaam bij Openworx te registeren. Een NL domeinnaam kost 8 € per jaar (ex btw).

   Indien u een Odoo Enterprise licentie heeft, kun u deze ook bij Openworx hosten. U levert zelf de Odoo licentie (met download link) aan en wij installeren deze dan voor u. Een Odoo licentie kunt u bij Odoo bestellen.

   U kunt een kosteloos een IPv6 adres krijgen. Wij bieden ook een IPv6 only versie aan, deze kost slechts 4€! Deze kunt u hier bestellen.

   Deze kunt u alleen gebruiken als uw provider ook IPv6 ondersteund. Normaliter zou een goede provider IPv6 moeten ondersteunen.

   Onze servers worden 24/7 gemonitord. Mocht er iets mis gaan dan kunnen wij direct ingrijpen. De uptime geldt voor de server, niet voor de Odoo software.

   Wilt u meer informatie over al onze diensten en zien welke voordelen Odoo voor u kan opleveren?