Odoo Webshop

Eenvoudig een eigen professionele webwinkel beginnen

Odoo biedt veel functionaliteit en alles binnen één omgeving. Bevat alles om uw webwinkel tot een succes te maken!

Eenvoudig inrichten en beheren

Odoo is eenvoudig in gebruik. U kunt gemakkelijk producten toevoegen en webpagina's bewerken aan de voorkant, u ziet direct het resultaat op het scherm. Vergelijk dat maar eens met andere pakketten zoals Magento, Prestashop en Wordpress WooCommerce!

Responsive design

Steeds meer aankopen worden gedaan met mobiele apparaten. Alle templates van Odoo zijn responsive en dus vanaf iedere smartphone, tablet en pc altijd toegankelijk.

Direct inzage in orders en financiën

Odoo biedt een complete omgeving waar alle bedrijfsprocessen geïntegreerd zijn. Bestellingen en betalingen vanuit de webshop worden realtime verwerkt, zo heeft u direct inzage in de orders en financiën. Daarnaast is er ook complete kassa omgeving aanwezig, ideaal voor "stenen" winkels met een webshop.

Betalen

Voor Odoo zijn diverse betaalmethodes beschikbaar zoals overboeking per bank, PayPal en iDEAL. Betaalproviders zoals Ogone, Buckaroo, Mollie, Adyen, iDEAL en Paypal behoren tot de opties. Een aantal betaalproviders zitten standaard in Odoo, andere zijn via de Odoo Appstore verkrijgbaar.

Snel een eigen webwinkel beginnen met Odoo?

Vraag een vrijblijvende demo aan.