Odoo ERP & CRM Software

Odoo CMS - een grote afbeelding

Bij Odoo vindt u alle bedrijfsprocessen in een pakket! Odoo is een open source softwarepakket (voorheen ook wel bekend onder de naam OpenERP), dit is een ERP systeem (Enterprise Resource Planning), waarmee alle bedrijfsprocessen binnen een pakket worden verenigd. U kunt ERP inzetten als hulpmiddel voor het complete beheer van uw bedrijfsgegevens, met rapportages en dashboards. Daar plukt u meteen de vruchten van als u Odoo vandaag nog in gaat zetten!


Odoo's pluspunten

  • Compleet: Een complete omgeving voor alle bedrijfsprocessen
  • Eenvoudig: Eenvoudig in gebruik
  • Schaalbaar: Odoo groeit mee met uw business
  • Open Source: Geen dure licentiekosten en aan te passen aan uw behoeften
  • Modulair: Meer dan 1000 modules beschikbaar
  • 100% Web: Werkt met iedere gangbare webbrowser

Wat kan Odoo voor u betekenen?

Odoo bestrijkt het gebied van onder andere inkoop, verkoop, logistiek, productie, financiën, marketing, personeelsbeheer, relatiebeheer en business Intelligence‎. Odoo heeft een open architectuur. Een ander voordeel is dat Odoo ook aan andere software gekoppeld kan worden. Daarbij kunt u denken aan koppelingen met webshops en office. Er zijn ook nog eens 1000 modules vrij verkrijgbaar!

Openworx ondersteunt organisaties bij de implementatie, training, ondersteuning en ontwikkeling van CRM en ERP oplossingen. Wilt u ook kennismaken of direct gebruik maken van Odoo? Dan kunt u nu contact met ons opnemen, want u kunt uw bedrijfsprocessen nu stukken eenvoudiger beheren met Odoo ERP/CRM! Wij horen graag van u of wij u van dienst mogen zijn.

Uw eigen Odoo Private Cloud

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Odoo en onze cloudoplossingen?