Odoo ERP & CRM Software

Odoo CMS - een grote afbeelding

Betreed de wereld van volledige bedrijfsintegratie met Odoo, uw one-stop-oplossing voor gestroomlijnde bedrijfsprocessen. Odoo, voorheen bekend als OpenERP, is een open-source ERP (Enterprise Resource Planning) systeem dat al uw bedrijfsprocessen samenvoegt tot één compact en veelzijdig pakket.

Gebruik Odoo als uw ultieme tool voor volledige bedrijfsgegevensbeheer, met rapportage- en dashboardfuncties. Met Odoo kunt u vandaag nog beginnen met het oogsten van de voordelen van naadloze gegevensverwerking en -analyse!


 Ontdek de ongeëvenaarde voordelen van Odoo:

  • Alomvattend: Biedt een complete oplossing voor al uw bedrijfsprocessen.
  • Gebruiksvriendelijk: Ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd.
  • Schaalbaar: Odoo evolueert met uw bedrijf, ondersteunt groei en uitbreiding.
  • Open Source: Bespaar op hoge licentiekosten en pas de software aan uw specifieke behoeften aan.
  • Modulair: Profiteer van meer dan 1000 beschikbare modules voor verhoogde functionaliteit.
  • 100% Web: Volledig compatibel met alle gangbare webbrowsers voor onbeperkte toegankelijkheid.

Zet de stap naar efficiëntie en cohesie in uw bedrijfsprocessen met Odoo. Uw bedrijf verdient het beste!


Wat kan Odoo voor u betekenen?

Ontdek de veelzijdige potentie van Odoo in uw bedrijfsvoering. Van inkoop tot verkoop, logistiek, productie, financiën, marketing, personeelsbeheer, relatiebeheer en business intelligence, Odoo biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. De open architectuur van Odoo maakt naadloze integratie met andere softwaremogelijkheden, zoals webshops en office, mogelijk.

Maak gebruik van meer dan 1000 vrij beschikbare modules om uw bedrijfsvoering verder aan te passen en te verfijnen. Met Odoo wordt het beheer van uw bedrijfsprocessen beduidend eenvoudiger.

Als expert op het gebied van CRM en ERP oplossingen, biedt Openworx uitgebreide ondersteuning bij de implementatie van Odoo. Ons aanbod omvat training, technische ondersteuning en ontwikkeling op maat, om u te helpen het maximale uit Odoo te halen.

Grijp de kans om uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen. Maak vandaag nog een afspraak om Odoo te ontdekken. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en kijken uit naar de gelegenheid om samen uw bedrijf naar grotere efficiëntie en productiviteit te begeleiden.


Uw eigen Odoo server

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Odoo en onze cloudoplossingen?