Odoo Cloud pakketten

Odoo Cloud

Standard

Unmanaged VPS

10 .00

per maand
 • Onbeperkt aantal databases en gebruikers
 • Zelf modules installeren
 • Ook geschikt voor Enterprise *
 • Geen setup kosten
 • Unmanaged
 • 1 Werkdag levertijd

Odoo Cloud

Premium

Managed VPS

55 .00

per maand
 • Onbeperkt aantal databases en gebruikers
 • Zelf modules installeren
 • Ook geschikt voor Enterprise *
 • Geen setup kosten
 • 1 Uur support per maand
 • 1 Werkdag levertijd

Hosting door Odoo Experts

Wij werken al meer dan 10 jaar met Odoo en op het gebied van hosting met bedrijfskritische applicaties.

Automatische backups

Er worden meerdere keren per dag een backup gemaakt en 1 week bewaard. Backups worden op een andere locatie opgeslagen,

Gehost binnen de EU

Wij maken gebruik van ISO27001 gecertificeerde datacentra binnen de EU. Daarmee voldoen we aan de GDPR wetgeving.

24/7 pro-actieve monitoring

Wij monitoren 24/7 het netwerk en servers. Voor monitoring maken wij o.a. gebruik van Zabbix, Nagios en LibreNMS.

De beste service

Wij zijn bereikbaar via telefoon en e-mail.

99,9% uptime

Server nodes wordt alleen herstart indien dit strikt noodzakelijk is.

Veel gestelde vragen

U kunt opzeggen voor de vervaldatum, dus voordat de volgende factuur is verstuurd. Opzeggen kan gemakkelijk per e-mail of telefoon.

Openworx hanteert een betalingstermijn van 14 dagen.

De Odoo server wordt binnen 1 werkdag opgeleverd. Na oplevering krijgt u de inlog gegevens en factuur toegezonden.

Naast de standaard Odoo modules zijn er vele modules van derden beschikbaar via de Odoo appstore. Deze kunt u gemakkelijk vanuit Odoo installeren.

Odoo Cloud is een unmanaged server. Deze wordt dus zonder support geleverd. Heeft u toch support nodig? Dit kan op basis van additionele dienstverlening (per 15 minuten wordt € 17,50 ex. btw in rekening gebracht met een minimum van 15 minuten) of via een uren strippenkaart. Verwacht u regelmatig support nodig te hebben, dan kunt u overwegen om Odoo Cloud Premium te nemen. U krijgt dan 1 uur support per maand.

Met onze Odoo Cloud servers kunt u zelf onbeperkt aantal databases en gebruikers aanmaken zolang de capaciteit van de server het toelaat. De capaciteit van de server kan later vergroot worden. Neem hiervoor contact met ons op voor advies en de mogelijkheden.

Wij kunnen de Odoo database inclusief extra addons voor u overzetten. Voor de mogelijkheden kunt u hierover contact met ons opnemen.

Odoo Cloud is exclusief support. Dit pakket is geschikt als u zelf uw Odoo omgeving beheert en alleen een Odoo hosting platform nodig heeft. Wilt u ondersteuning voor Odoo, dan geldt het losse uurtarief.

Standaard krijgt u een eigen <mijnbedrijf>.odoocloud.nl subdomein met SSL. U kunt uw eigen (sub)domein koppelen aan de Odoo server. U dient bij uw provider (waar uw domeinnaam geregistreerd staat) het DNS A record te laten verwijzen naar het IP adres van uw Odoo server. Het is ook mogelijk om een domeinnaam bij Openworx te registeren.

Indien u een Odoo Enterprise licentie heeft, kun u deze ook bij Openworx hosten. U levert zelf de Odoo licentie (met download link) aan en wij installeren deze dan voor u. Een Odoo licentie kunt u bij Odoo bestellen.

Nieuwe servers krijgen vanaf Q4 2022 standaard IPv6. Bestaande Odoo omgevingen worden tzt omgezet. De servers ondersteunen ook IPv4 verkeer middels NAT64/DNS64.

Het dataverkeer is op basis van fair use. Mocht blijken dat het dataverkeer veel hoger dan gemiddeld is,  zullen wij hierover even contact opnemen om te bekijken hoe we dit kunnen oplossen.

Onze servers worden 24/7 gemonitord. Mocht er iets mis gaan dan kunnen wij direct ingrijpen. De uptime geldt voor de server, niet voor de Odoo software.

Wilt u meer informatie over al onze diensten en zien welke voordelen Odoo voor u kan opleveren?